Deep Breath Massage

Services

Home | Services

Onze Behandelingen

Zwangerschap Massage

Zwangerschapsmassage is een speciale massage die is bedoeld voor zwangere vrouwen. Het kan helpen om klachten te verminderen die vaak voorkomen tijdens de zwangerschap, zoals rugpijn, vermoeidheid en spanning.

Voet & Been Predicure

Een ontspannende Voet & Been Pedicure gericht op het verbeteren van de huidconditie en verminderen van onzuiverheden van de voeten en benen.

Ayurveda Massage

Een rustgevende Ayurvedische massage voor het verbeteren van de balans tussen lichaam en geest volgens de oude Indische geneeskunde.

Maderotherapie tegen cellulitis

  •  
  • Maderotherapie wordt aanbevolen voor:

  • Het ontspannen van lichaam en geest
  • Het stimuleren van het lymfesysteem
  • Het elimineren van gifstoffen
  • Het versnellen van de stofwisseling
  • Het verbreken van cellulitis
  • Vetverbranding
  • Huidskleur verbeteren
  • Contour verbetering

Anti-Cellulitis Behandeling

Een anti-cellulitis behandeling is een cosmetische behandeling gericht op het verminderen van de zichtbaarheid van cellulitis. Het doel is om de doorbloeding en lymfecirculatie te verbeteren, de afvalstoffen af te voeren en de huid strakker en gladder te maken.

Lomi Lomi Massage

Een rustgevende Lomi Lomi Massage uit Hawaï Hawaii, waarbij er vloeiende bewegingen worden gebruikt om het lichaam te ontspannen en de energiebanen te harmoniseren.

Thai Massage

Een rustgevende Thaise Massage waarbij er drukpunten en yogahoudingen worden gebruikt om het lichaam te ontspannen en de energiebanen te harmoniseren.

 

'Four Hands' Massage

Geniet van een ontspannende 4-handen massage waarbij twee masseurs tegelijkertijd werken aan het versoepelen van je spieren en het wegnemen van spanningen.

 

Kaars Massage

Een ontspannende Kaarsmassage waarbij er warme olie uit een brandende kaars wordt gebruikt om het lichaam te ontspannen en te hydrateren.

 

Cupping Therapie

Een ontspannende Cupping Therapie waarbij er gebruik wordt gemaakt van glazen vacuum cups om het lichaam te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.

 
massage service amsterdam

Men's Specialized Facial

Een speciaal ontworpen Gezichtsverzorging voor mannen, gericht op het verbeteren van de huidconditie en verminderen van onzuiverheden.

 

Hoofd Massage

Een rustgevende Hoofdmassage gericht op het verminderen van stress en het verbeteren van de bloedcirculatie in het hoofd en nek gebied.

 

Chakra Balans Massage

Een rustgevende Chakra Balans Massage waarbij er specifieke technieken worden gebruikt om de energiebanen in het lichaam te evenaren en de chakra’s in balans te brengen.

 

Guasha Therapie

Een rustgevende Guasha Therapie waarbij er gebruik wordt gemaakt van een speciaal instrument om het lichaam te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.

 

Hot Stone Massage

Een ontspannende Hot stone Massage waarbij er warme stenen worden gebruikt om het lichaam te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.

 

Sport Massage met Tape

Een ontspannende Sportmassage gericht op het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van spierspanning na intensieve sport.

Je regelmatig laten masseren helpt blessures te voorkomen en zorgt voor fysieke, emotionele en fysiologische verbeteringen in je lichaam.

 

Shirodhara therapie van het derde oog

Een rustgevende Shirodhara Therapie voor het derde oog, waarbij er een constante stroom warm olie op het voorhoofd wordt gegoten om de geest te kalmeren en te harmoniseren

 

Bamboo Therapie

Een ontspannende Bamboe Therapie waarbij er gebruik gemaakt wordt van bamboestokken voor een diepere massage en het verbeteren van de bloedcirculatie.

 

Gezichtsverzorging

Een ontspannende Gezichtsverzorgings behandeling gericht op het verbeteren van de huidconditie en het verwijderen van onzuiverheden.

 

Zij-aan-zij koppels Zweedse massage

Een zij aan zij koppels Zweedse massage is een massage voor twee personen waarbij beide personen tegelijkertijd worden gemasseerd door twee masseurs die dezelfde Zweedse massagetechnieken gebruiken.

Deep Tissue massage

Deze populaire massagevorm is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door langzame diepe massage techniek met veel aandacht voor spieren, verbetert de energiestroom. Deze massage is zeer geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest.

Triggerpoint therapie

Pijn wordt veroorzaakt door triggerpoints, microverkrampingen in de spieren. Deze verhardingen in de spieren zorgen ervoor dat de bloedvaten rondom deze verkrampingen vernauwen, waardoor minder doorbloeding en verzuring in de gehele pijnzone. Het ontstaan van triggerpoints kan verschillende oorzaken hebben. Deze zijn van zowel geestelijke- als lichamelijke aard. Met deze klachten kunt u bij ons terecht.

Sport massage

Is een krachtige snellere massage om het lichaam te activeren en blessures te vermijden. Door een snellere stevige massage techniek met veel aandacht voor spieren is er een goede afvoer van afvalstoffen mogelijk. Deze massage is zeer geschikt voor mensen met een actieve en sportieve tijdsbesteding.